Tratament cu Dermapen

Tratament cu Dermapen | Clinica Ana, Cluj Napoca. Dermapen poate fi utilizat in:cTratamentul cicatricilor,Rejuvenare facial, Vergeturi

Tratament cu dermapen Cluj

Tratamentul cu dermapen te ajuta sa-ti repari suprafata pielii. Afla cum functioneaza si cand sa apelezi la acest tratament.

Tratamentul cu dermapen foloseste un dispozitiv, Dermapen 3, bazat pe tehnologia cu Microace Multiple Vertical Oscilante (AOVN – Automatic Occilating Vertical Needling), care prin deplasarea pe suprafata pielii stimuleaza productia naturala de colagen si realizeaza canale fine in piele.

Aceste canale permit patrunderea cu pana la 80% mai mult a substantelor nutritive care stimuleaza productia de fibroblasti in straturile profunde ale pielii îmbunatatind procesul de reparere si refacere a suprafetei pielii.

Cum functioneaza tratamentul cu dermapen?

Acest sistem de tratament inovator stimuleaza vindecarea fara cicatrice si creste productia de fibre normale de colagen, similar tratamentului fractional laser, dar fara efectele secundare, fara perioada de recuperare si la costuri mai reduse.
S-a dovedit de asemenea mult mai eficient decat majoritatea procedurilor de microdermoabraziune si peelingurilor chimice.
Dermapen asigura patrunderea substantelor active în profunzimea pielii si împreuna cu stimularea productiei de colagen nou si eliberarea de factori de crestere contribuie la repararea tesuturilor afectate si regenerarea tegumentului.

Cand poti apela la tratamentul cu dermapen?

Desi rezultate se vad de la primul tratament, se recomanda mai multe tratamente, in medie intre 4 si 8 sedinte cu un interval de 4-6 saptamani intre sedinte. Frecventa si numarul sedintelor difera de la un pacient la altul.
Dermapen poate fi utilizat in:

Tratamentul cu Dermapen se face de catre personal medical specializat, sub anestezie locala cu crema anestezica si permite reluarea rapida a activitatii dupa tratament. Informatii suplimentare puteti accesa si pe site-ul: DermapenWorld.