Epilare definitiva cu E-light

Epilare Definitiva cu E-Light in Cluj-Napoca

Daca cautati epilare definitiva Cluj va asteptam la clinica Ana.

Epilarea definitiva cu e-light este cea mai indicata procedura pentru indepartarea parului nedorit de pe corp. Afla cum se procedeaza si daca epilarea cu e-light este potrivita si pentru tine.

Tehnologia E-Light

Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-light, este singurul tratament de epilare definitiva cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire.
Tehnologia E-Light integreaza IPL (lumina intens pulsata) si radiofrecventa bipolara, folosind capacitatea de absorbtie selectiva a pielii pentru lumina intens pulsata in timp ce radiofrecventa bipolara va imbunatati capacitatea de absorbtie si in mare masura elimina efectele secundare cauzate de energia luminii.
Conform FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite termenul de epilarea definitiva semnifica reducerea semnificativa a numarului de fire de par pe zona tratata pentru o perioada mai mare decat ciclul de crestere a parului fiziologic in zona respectiva.

Energia luminoasa emisa de aparatul E-Light este captata la nivelul parului si al pielii de catre asa numitii cromatofori tinta (melanina din firul de par,melanina din piele, hemoglobina, oxihemoglobina din vasele de sange) unde devine energie termica si produce distrugerea acestora.
Actiunea tintita asupra divesilor cromatofori se realizeaza prin utilizarea de filtre care modifica lungimea de unda a luminii intens pulsate.

Epilarea de lunga durata E-light produce un grad redus de durere (asemanatoare unei piscaturi). Persoanele cu pielea mai inchisa la culoare pot avea o sensibilitate mai crescuta.

Pentru zonele sensibile – perimamelonar, inghinal, fata si axila la persoanele cu sensibilitate ridicata se prefera utilizarea unei creme anestezice aplicata cu 30-40 minute inainte.

Procedura de epilare cu E-Light este mai eficienta la persoanele cu parul mai inchis la culoare, care contine mai mult pigment (melanina), datorita faptului ca se absoarbe o cantitate de energie mai mare si distrugerea foliculului de par este mai rapida. Parul deschis sau cel fin, subtire va fi mai dificil de eliminat.

Nu se poate indeparta parul carunt, alb sau decolorat din cauza lipsei de melanina in firul de par.

Tratamentul de fotoepilare este util si eficient numai în faza în care firele de par exista în teaca lor, (faza anagena) acesta fiind momentul în care caldura produsa este condusa de catre fir direct la celulele germinative ale foliculului pilos.

În oricare din celelalte doua faze, tratamentul nu îsi realizeaza scopul – acela de distrugere a radacinilor, din cauza ca firul de par nu comunica direct cu radacina. Din acest motiv e nevoie de ciclicitate si de repetarea procedurii.

Tratamentul E-light nu asociaza nici un risc de infectie sau boli de piele. Eficienta tratamentului de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara a fost dovedita in numeroase studii clinice.

Daca cautati servicii de epilare definitiva Cluj va asteptam cu o programare la clinica ANA dand click aici – Programare Consultatie Dermatologie Cluj | Dermatolog Cluj ⌚ (dermaonline.ro)