Termeni si Conditii

Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului dermaonline.ro implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de administratorul dermaonline.ro prezentate mai jos, inclusiv orice modificari ulterioare ale acestor termeni si conditii, modificari ce pot fi efectuate oricand, fara a fi necesara o instiintare si/sau un accept prealabil din partea ta.

 

Recomandarile specialistilor

Informatiile cu caracter medical si recomandarile specialistilor de pe acest site sunt preventive, avand caracter educativ si orientativ. Acestea nu inlocuiesc consultul medical direct, analizele medicale, investigatiile imagistice, diagnosticul si tratamentul. Consultantii nostri nu stabilesc diagnostice online si nu pot fi obligati la asumarea niciunui angajament cu privire la spitalizare, prescriere tratamente, retete sau medicamente. Daca ai, sau crezi ca ai o afectiune medicala, este responsabilitatea ta si recomandarea noastra sa soliciti un consult medical adecvat pentru obtinerea diagnosticului corect si nu recomandam ignorarea sau refuzarea unui astfel de consult medical in cazul in care ai utilizat sau intentionezi sa utilizezi serviciile furnizate prin intermediul dermaonline.ro. Limitarea de raspundere cuprinde toate informatiile de orice tip de pe acest site sau furnizate prin intermediul dermaonline.ro (text, imagini, materiale video sau audio, sub orice forma si orice continut).

Raspunderea pentru utilizarea serviciilor acestui site iti apartine in intregime. Dermaonline.ro iti poate asigura accesul direct la medici specialisti dermatologi, te poate indruma catre anumite investigatii sau tratamente si iti poate oferi o “a doua opinie”, bazandu-se pe experienta si expertiza specialistilor nostri. Te rugam sa realizezi posibilitatile limitate ale consilierii online sau telefonice. In cazul in care necesiti asistenta medicala de urgenta, apeleaza Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta la numarul de telefon 112.

Serviciul de consultanta online poate oferi, datorita limitarilor acestui serviciu, doar recomandari privind un diagnostic probabil al afectiunii prezentate, posibile variante de diagnostic diferential, recomandari de tratament pentru afectiunea suspicionata, recomandari privind investigatii suplimentare necesare, masuri terapeutice si profilactice.
Nu poate oferi: un diagnostic de certitudine – acesta se poate obtine doar pe baza unui consult medical direct si al unor investigatii medicale care sa sustina diagnosticul, retete pentru medicamente care se elibereaza pe baza unei prescriptii medicale, acte medicale necesare motivarii absentelor de la locul de munca sau pentru obtinerea de atestate medicale, scrisori medicale catre medicul de familie care sa recomande administrarea cronica a unor medicamente in regim special sau de compensare, bilete de trimitere catre alte specialitati sau pentru investigatii paraclinice.

Reprezentatii dermaonline.ro si cadrele medicale implicate in furnizarea serviciilor de consultanta si de consultatii medicale online nu isi asuma raspunderea pentru efectele secundare nedorite si/sau complicatiile aparute in urma tratamentului recomandat de catre acestia, datorate omiterii din greseala sau cu bunastiinta, de catre pacientii care apeleaza la serviciile site-ului, a mentiunilor legate de bolile asociate, alergii la medicamente, tratamente medicamentoase, dermatocosmetice sau cu suplimenti alimentari utilizate pe perioada tratamentului recomandat.

 

Furnizarea serviciilor

Informatiile cu caracter medical transmise ca urmare a utilizarii serviciilor oferite prin intermediul dermaonline.ro sunt personalizate si confidentiale. Desi dermaonline.ro, direct si prin colaboratorii sai, va incerca intotdeauna furnizarea serviciilor in cel mai scurt termen, exista posiblitatea ca anumite situatii sa reclame pentru solutionare o perioada de timp mai lunga decat cea rezonabil prevazuta si adusa la cunostinta ta. Avand in considerare aceasta, tu iti exprimi anticipat lipsa de obiectie cu privire la orice situatie in care dermaonline.ro se afla in imposibilitatea obiectiva de furnizare a serviciilor in termenul apreciat initial a fi necesar in acest sens. Indiferent de situatie, nu oferim restituirea platilor efectuate pentru raspunsurile transmise ca urmare a solicitarii serviciilor funizate prin dermaonline.ro.

 

Plata serviciilor

Doar solicitarile de consultanta online, considerate eligibile vor fi acceptate pentru plata.
In categoria celor neeligibile intra urmatoarele: furnizarea de date insuficiente pentru conturarea unei opinii medicale referitoare la afectiunea dvs, poze neclare sau neconcludente, afectiuni care necesita examinari sau investigatii precise (dermatoscopie), pentru a exprima un diagnostic probabil.

Acest site utilizeaza sisteme sigure de plata prin furnizori de servicii de plata. Dermaonline.ro nu stocheaza datele cardului tau bancar sau alte detalii de plata. Desi facem tot ce este posibil pentru a asigura securitatea tranzactiilor, dermaonline.ro nu va putea fi tinut raspunzator pentru incalcarea securitatii de catre terti si nu poate fi tras la raspundere pentru utilizarea abuziva de catre acestia a sistemului de plati.

 

Servicii oferite copiilor

In cazul copiilor, dermaonline.ro urmeaza directivele legale in vigoare privind solicitarea de consimtamant in cazul copiilor pana la 18 ani. dermaonline.ro nu va furniza cu buna stiinta informatii sau servicii niciunui copil pana la 18 ani, cu exceptia cazului in care sunt supravegheati de un adult responsabil. Existenta si identitatea adultului responsabil sunt considerate a fi confirmate prin efectuarea platii on-line a serviciilor dermaonline.ro.

 

Legaturi catre alte site-uri

Dermaonline.ro poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte portaluri/site-uri si care nu se afla sub controlul sau indrumarea dermaonline.ro. Dermaonline.ro nu este raspunzator pentru continutul acestora sau pentru serviciile tertilor mentionate pe aceste site-uri. Asemenea legaturi sau trimiteri sunt oferite informativ si este responsabilitatea ta sa verifici validitatea celor continute de ele, dermaonline.ro fiind in imposibilitate de a garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti.

 

Operabilitatea site-ului

Dermaonline.ro depune toate eforturile pentru a asigura operabilitatea site-ului in mod continuu. La semnalarea eventualelor erori, administratorul dermaonline.ro va încerca remedierea acestora insa accesul neintrerupt la acest site nu poate fi garantat.

Dermaonline.ro nu este raspunzator pentru intarzierea sau imposibilitatea indeplinirii intocmai si la timp a serviciilor furnizate care rezulta din revolte, greve, proteste in masa, defectiuni ale retelelor sau echipamentelor, pene de curent, esec de e-mail, sau orice alta situatie care nu este sub controlul dermaonline.ro sau care nu poate fi imputata dermaonline.ro.

Dermaonline.ro nu garanteaza ca paginile site-ului, serverele pe care este gazduit site-ul sau e-mailurile trimise de la site sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Tu confirmi si accepti ca folosesti dermaonline.ro pe riscul propriu, dermaonline.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

Drepturile de autor

Dermaonline.ro beneficiaza de toate drepturile recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale aplicabile in vigoare cu privire la datele si informatiile continute de paginile site-ului. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand text, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea dermaonline.ro sau pentru care dermaonline.ro detine dreptul de utilizare. Niciun astfel de material, nu poate fi, integral sau partial, reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale sau in orice alte scopuri ce pot fi generatoare de venituri fara acceptul scris prealabil al dermaonline.ro.

 

Acesti termeni si conditii de utilizare a dermaonline.ro si utilizarea acestuia sunt guvernate de legislatia in vigoare din Romania.

ADRIAN MEDICAL CENTER SRL
Cluj-Napoca, str. Cireșilor nr.43, ap.2.
CUI: 41983404