>>Termeni si Conditii
Termeni si Conditii 2017-12-07T09:24:18+00:00

Termeni si Conditii

Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului dermaonline.ro implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de administratorul dermaonline.ro si prezentate mai jos, inclusiv orice modificari ulterioare ale acestor termeni si conditii, modificari ce pot fi efectuate oricand, fara a fi necesara o instiintare si/sau un accept prealabil din partea Dumneavoastra.

Informatiile cu caracter medical si recomandarile specialistilor de pe acest site sunt preventive, avand caracter educativ si orientativ. Acestea nu inlocuiesc consultul medical direct, analizele medicale, investigatiile imagistice, diagnosticul si tratamentul. Consultantii nostri nu stabilesc diagnostice online si nu pot fi obligati la asumarea niciunui angajament cu privire la spitalizare, prescriere tratamente, retete sau medicamente. Daca aveti, sau credeti ca aveti o afectiune medicala, este responsabilitatea Dumneavoastra si recomandarea noastra sa solicitati un consult medical adecvat pentru obtinerea diagnosticului corect si nu recomandam ignorarea sau refuzarea unui astfel de consult medical in cazul in care ati utilizat sau intentionati sa utilizati serviciile furnizate prin intermediul dermaonline.ro. Limitarea de raspundere cuprinde toate informatiile de orice tip de pe acest site sau furnizate prin intermediul dermaonline.ro (text, imagini, materiale video sau audio, sub orice forma si orice continut).

Raspunderea pentru utilizarea serviciilor acestui site va apartine in intregime. Dermaonline.ro va poate asigura accesul direct la medici specialisti dermatologi, va poate indruma catre anumite investigatii sau tratamente si va poate oferi o “a doua opinie”, bazandu-se pe experienta si expertiza specialistilor nostri. Va rugam sa realizati posibilitatile limitate ale consilierii online sau telefonice. In cazul in care necesitati asistenta medicala de urgenta, apelati Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta la numarul de telefon 112.

Serviciul de consultanta online poate oferi, datorita limitarilor acestui serviciu, doar recomandari privind un diagnostic probabil al afectiunii prezentate, posibile variante de diagnostic diferential, recomandari de tratament pentru afectiunea suspicionata, recomandari privind investigatii suplimentare necesare, masuri terapeutice si profilactice.
Nu poate oferi: un diagnostic de certitudine – acesta se poate obtine doar pe baza unui consult medical direct si al unor investigatii medicale care sa sustina diagnosticul, retete pentru medicamente care se elibereaza pe baza unei prescriptii medicale, acte medicale necesare motivarii absentelor de la locul de munca sau pentru obtinerea de atestate medicale, scrisori medicale catre medicul de familie care sa recomande administrarea cronica a unor medicamente in regim special sau de compensare, bilete de trimitere catre alte specialitati sau pentru investigatii paraclinice.

Informatiile cu caracter medical transmise ca urmare a utilizarii serviciilor oferite prin intermediul dermaonline.ro sunt personalizate si confidentiale. Desi dermaonline.ro, direct si prin colaboratorii sai, va incerca intotdeauna furnizarea serviciilor in cel mai scurt termen, exista posiblitatea ca anumite situatii sa reclame pentru solutionare o perioada de timp mai lunga decat cea rezonabil prevazuta si adusa la cunostinta Dumneavoastra. Avand in considerare aceasta, Dumneavoastra va exprimati anticipat lipsa de obiectie cu privire la orice situatie in care dermaonline.ro se afla in imposibilitatea obiectiva de furnizare a serviciilor in termenul apreciat initial a fi necesar in acest sens. Indiferent de situatie, nu oferim restituirea platilor efectuate pentru raspunsurile transmise ca urmare a solicitarii serviciilor funizate prin dermaonline.ro.

Doar solicitarile de consultanta online, considerate eligibile vor fi acceptate pentru plata.
In categoria celor neeligibile intra urmatoarele: furnizarea de date insuficiente pentru conturarea unei opinii medicale referitoare la afectiunea dvs, poze neclare sau neconcludente, afectiuni care necesita examinari sau investigatii precise (dermatoscopie), pentru a exprima un diagnostic probabil.

Acest site utilizeaza sisteme sigure de plata prin furnizori de servicii de plata. Dermaonline.ro nu stocheaza datele cardului Dumneavoastra bancar sau alte detalii de plata. Desi facem tot ce este posibil pentru a asigura securitatea tranzactiilor, dermaonline.ro nu va putea fi tinut raspunzator pentru incalcarea securitatii de catre terti si nu poate fi tras la raspundere pentru utilizarea abuziva de catre acestia a sistemului de plati. In utilizarea dermaonline.ro sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola, si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe dermaonline.ro cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive, imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat dermaonline.ro pentru a bloca accesul la cont in baza datelor de identificare compromise si a va pune la dispozitie cu celeritate un nou set de date de identificare.

In cazul copiilor, dermaonline.ro urmeaza directivele legale in vigoare privind solicitarea de consimtamant in cazul copiilor pana la 18 ani. dermaonline.ro nu va furniza cu buna stiinta informatii sau servicii niciunui copil pana la 18 ani, cu exceptia cazului in care sunt supravegheati de un adult responsabil. Existenta si identitatea adultului responsabil sunt considerate a fi confirmate prin efectuarea platii on-line a serviciilor dermaonline.ro.

Politica de confidentialitate

Dermaonline colecteaza si utilizeaza informatiile in mod legal, in conformitate cu legislatia privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin accesarea si navigarea dermaonline.ro, consimtiti in mod expres si neechivoc la efectuarea prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele personale si informatiile sunt colectate exclusiv pentru a presta serviciile oferite prin intermediul dermaonline.ro si care au fost solicitate de Dumneavoastra. Veti fi contactat numai pentru furnizarea acestor servicii, buletinele informative primindu-le doar daca ati fost in prelabil de accord cu abonarea si va puteti dezabona prin email la [email protected] Dermaonline nu va oferi niciodata detaliile Dumneavoastra catre terti, cu exceptia cazului in care dezvaluirea este permisa de lege sau este solicitata de un tert in baza unui drept prevazut de lege.

Dermaonline.ro poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte portaluri/site-uri si care nu se afla sub controlul sau indrumarea dermaonline.ro. Dermaonline.ro nu este raspunzator pentru continutul acestora sau pentru serviciile tertilor mentionate pe aceste site-uri. Asemenea legaturi sau trimiteri sunt oferite informativ si este responsabilitatea Dumneavoastra sa verificati validitatea celor continute de ele, dermaonline.ro fiind in imposibilitate de a garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti.

Dermaonline.ro depune toate eforturile pentru a asigura operabilitatea site-ului in mod continuu. La semnalarea eventualelor erori, administratorul dermaonline.ro va încerca remedierea acestora insa accesul neintrerupt la acest site nu poate fi garantat. Dermaonline.ro nu este raspunzator pentru intarzierea sau imposibilitatea indeplinirii intocmai si la timp a serviciilor furnizate care rezulta din revolte, greve, proteste in masa, defectiuni ale retelelor sau echipamentelor, pene de curent, esec de e-mail, sau orice alta situatie care nu este sub controlul dermaonline.ro sau care nu poate fi imputata dermaonline.ro. Dermaonline.ro nu garanteaza ca paginile site-ului, serverele pe care este gazduit site-ul sau e-mailurile trimise de la site sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Dumneavoastra confirmati si acceptati ca folositi dermaonline.ro pe riscul propriu, dermaonline.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Dermaonline.ro beneficiaza de toate drepturile recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale aplicabile in vigoare cu privire la datele si informatiile continute de paginile site-ului. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand text, imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea dermaonline.ro sau pentru care dermaonline.ro detine dreptul de utilizare. Niciun astfel de material, nu poate fi, integral sau partial, reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale sau in orice alte scopuri ce pot fi generatoare de venituri fara acceptul scris prealabil al dermaonline.ro.

Acesti termeni si conditii de utilizare a dermaonline.ro si utilizarea acestuia sunt guvernate de legislatia in vigoare din Romania.

Ilonca G. Adrian-Gheorghe
Medic Specialist Dermatovenerologie
CIF: 33750831

Acord de confidentialitate

Proiectul dermaonline.ro (dermaonline) este dezvoltat si administrat de catre Dr. Adrian Ilonca – medic specialist dermatologie.

Proiectul intermediaza comunicarea dintre utilizatori ( Dvs ) si medicul dermatolog, in functie de optiunea utilizatorului.

Serviciul presupune inregistrarea Dvs prin intermediul unui cont pe site-ul nostru. La crearea contului va trebui sa completati urmatoarele date : nume, telefon, email ( acestea nu vor fi transmise catre terti, decat daca este vorba de autoritatile publice pentru derularea unor acte administrative sau de justitie ) si varsta, sex, localitate de domiciliu, detalii privind starea de sanatate, adica semne si simptome, diagnostice, analize, fisiere medicale, tratamente (acestea vor fi transmise medicului de pe site, adica persoana care doriti sa va raspunda la intrebare )

Echipa dermaonline isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs. personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, dermaonline are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul
Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor dermaonline informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii online de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Obligatia de a furniza datele
Sunteti obligat (a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre dermaonline. Refuzul dvs. determina imposibilitatea dermaonline de a va oferi serviciile solicitate.

Destinatia datelor:
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre medicul dermatolog si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Drepturile dvs:
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, pe adresa [email protected] sau prin posta pe adresa Cabinetului medical Dr. Adrian Ilonca.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii colectate de dermaonline
In momentul inregistrarii pe site-ul dermaonline, prin crearea unui cont, dermaonline va prelua informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
La crearea contului se cer urmatoarele date : nume, localitate, telefon , email si date cu caracter personal cu privire la starea de sanatate a creatorului contului – semne si simptome, diagnostice, tratamente medicale, analize si fisiere medicale .
Aceastea din urma sunt prelucrate doar cu acceptul expres si neechivoc al persoanei care isi completeaza datele. Aceste date,  sunt transmise catre persoana careia Dvs i-ati adresat intrebarea.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre dermaonline
Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul dermaonline, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre dermaonline este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Dermaonline nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Informatiile cu privire la varsta, sex, localitate si detaliile despre starea de sanatate vor fi transmise catre persoana careia ati ales sa ii trimiteti intrebarea dvs.

Dermaonline poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs. ;
 • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
  (a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
  (b) protejeaza drepturile companiei dermaonline sau companiilor afiliate;
  (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 • In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de dermaonline, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • In cazul in care dermaonline fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care dermaonline devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile dermaonline.

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator
Dermaonline confera dreptul utilizatorului de a-si modifica datele de contact pe care le-a inregistrat, inclusiv de a solicita stergerea datelor inregistrate, printr-o simpla cerere la adresa [email protected], cerere trimisa de pe adresa de email cu care s-a facut inregistrarea contului.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de dermaonline e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiilor au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe siteul dermaonline, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator.
Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe siteul nostru.

Feedback
Dermaonline ofera posibilitatea utilizatorilor siteului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti folosind formularul de contact.

Va multumim ca folositi serviciile noastre!
Dermaonline