Corectie cicatrici

corectie cicatrici
tratament cicatrici

Tratament cu dermapen Cluj

Cicatricile de pe corpul nostru spun o poveste, ne arată că suntem umani și că suntem unici în felul nostru. Asta nu înseamnă că, dacă le considerăm inestetice, trebuie să rămână la forma lor naturală.

Echipa noastră de medici dermatologi și chirurgi plasticieni este pregătită să te sprijine în călătoria ta spre o piele mai netedă și mai uniformă, cu cicatrici mai puțin vizibile!

Ce sunt cicatricile?

Cicatricile sunt zone de piele care se formează în urma vindecării rănilor, arsurilor, intervențiilor chirurgicale sau a altor traume ale pielii. Ele pot varia în aspect, textură și culoare, iar unele cicatrici pot provoca disconfort fizic, dar cel mai adesea pot afecta stima de sine. Înțelegem cât de important este pentru tine să te simți bine în propria piele și suntem aici să te ajutăm să obții rezultate satisfăcătoare.

Ce cicatrici beneficiază cel mai frecvent de tratament chirurgical?

Există o varietate de tipuri de cicatrici care pot beneficia de tratament chirurgical. Printre cele mai frecvente se numără:

Tratamentul cu Dermapen se face de catre personal medical specializat, sub anestezie locala cu crema anestezica si permite reluarea rapida a activitatii dupa tratament. Informatii suplimentare puteti accesa si pe site-ul: DermapenWorld.

Care sunt metodele terapeutice pentru tratamentul cicatricilor?

La Clinica Ana, oferim o gamă variată de metode terapeutice pentru tratamentul cicatricilor, adaptate nevoilor individuale ale pacienților. Printre acestea se numără:

 • Chirurgia cicatricilor: Unele cicatrici pot beneficia de intervenții chirurgicale pentru a corecta aspectul lor. Aceasta poate implica excizia cicatricii sau transplantul de piele pentru a obține un rezultat mai estetic.
 • Terapia cu laser: Utilizarea laserului poate fi eficientă în tratamentul cicatricilor, ajutând la stimularea regenerării țesutului sănătos și la reducerea aspectului cicatricilor.
 • Injecțiile cu substanțe de umplere: Unele cicatrici pot fi tratate prin injecții cu substanțe de umplere, cum ar fi acidul hialuronic sau colagenul, pentru a umple depresiunile și a îmbunătăți aspectul pielii.
 • Terapia cu microace (microneedling cu Dermapen): Această metodă implică utilizarea unor ace mici pentru a crea microperforații în piele, stimulând astfel producția de colagen și remodelarea cicatricilor.
 • Tratamente topice: Există o varietate de creme și geluri speciale care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul cicatricilor. Aceste produse pot conține ingrediente active, cum ar fi vitamina C, retinolul sau siliconele, care pot ajuta la reducerea aspectului cicatricilor.

În ce constă recuperarea?

Recuperarea după tratamentul chirurgical al cicatricilor poate varia în funcție de procedură și de tipul cicatricii tratate. Este posibil să experimentezi o perioadă scurtă de inflamație, sensibilitate sau roșeață în zona tratată. Medicul îți va oferi instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea postoperatorie, inclusiv despre schimbarea pansamentelor, utilizarea medicamentelor și evitarea expunerii la soare.

Este important să acorzi pielii timpul necesar pentru a se vindeca și să urmezi cu atenție recomandările medicului pentru a obține cele mai bune rezultate. În general, rezultatele definitive pot fi observate în câteva săptămâni sau luni, în funcție de severitatea cicatricii tratate și de procesul individual de vindecare al fiecărei persoane.

La Clinica Ana, ne dorim să îți oferim tratamente personalizate și eficiente pentru corectie cicatrici.
Primul pas în vindecarea cicatricilor este consultația primară. În funcție de asta, o să vedem dacă e nevoie de un tratament dermatologic, estetic sau chirurgical. 
Suntem aici să te ajutăm să te simți bine în pielea ta!

Te asteptam cu drag la clinica Ana pentru consultatii de dermatovenerologie si chirugie plastica, estetica si recuperatorie!

Daca doresti o consultatie online pe dermatovenerologie acceseaza formularul de consultatie online de pe site!

Marturii

Un profesionist desăvârșit. Multă sănătate!

  Florentina Nastase

  Cel mai bun medic dermatolog întâlnit de mine in aceasta viața !!

   Loredana Boca

   Eu și sotul meu suntem foarte incantați ca l-am cunoscut pe domnul doctor Ilonca. Îl recomandam cu toată sinceritatea ! A dat dovada de profesionalism, promptitudine, multa răbdare... Merita tot respectul ! Va mulțumim, domnule doctor!

    Iulia Satmari

    Un medic de excepție,va mulțumim că ați rezolvat problema fiului meu,Recomand cu încredere!

     Monica Ţunea

     Un om adevarat. Un profesionist desăvârşit.

      Constantin Dragan

      Sfaturi foarte utile! Recomand!

       Lukacs Timea

       Sfaturi folositoare! Mulțumim pentru tot ajutorul acordat!

        Georgiana Miclaus

        Mulțumesc pentru ajutor. Recomand cu încredere !

         Alina Elena

         Un profesionist.......desăvârșit cu mare caracter !!!!!

          Alin Calianu

          Medic de exceptie!

           Mihai Mih

           Va multumesc ! Am primit raspunsul dvs intr-un timp destul de scurt, iar informațiile mi-au fost de ajutor, întru cât, conform sfaturilor dvs urmez un tratament, iar rezultatele sunt vizibil favorabile încă din prima zi.

            Ioana Olariu

            Va multumesc frumos pentru raspunsurile la intrebarile mele. Sunteti un om de nota 10... recomand cu incredere.

             Denisa Alexandra

             Bună ziua! Domnul Doctor Adrian Ilonca mi-a răspuns la întrebările adresate si au fost destule , m-a lămurit in legătura cu afectiunea mea,mi-a dat soluții in vederea vindecării, îl voi recomanda și altor persoane deoarece dă dovadă de înalt profesionalism. Va mulțumesc domnule doctor si va doresc multă sănătate!

              Grigorie Dan

              Bună ziua!Domnul Doctor Adrian Ionica mi-a răspuns imediat la întrebările adresate,mi-a oferit soluții referitoare la afecțiunea mea de acea îl voi recomanda și altor persoane pentru-că dă dovadă de profesionalism. Mulțumesc mult domnule doctor mi-ați fost de un real folos!

               Ion Raicu
               Ion Raicu

               Designation

               0/5 (0 Reviews)