Echipa

Clinica Ana Cluj

Echipa noastra

Dr. Adrian Ilonca

Dr. Adrian Ilonca

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Anuta Giurgi

Dr. Anuta Giurgi

Medic Specialist Dermatologie si Venerologie

Dr. Chirila Marius

Dr. Chirila Marius

Medic specialist chirurgie plastică

Acces la Servicii Dermatologice Moderne

Tratamente conform ultimelor ghiduri medicale

MEDICI CU VASTA EXPERIENTA

Servicii foarte variate si de calitate in toate domeniile dermatologiei

LOCATII CU STANDARD RIDICAT

Consultatii si tratamente in locatii civilizate, cu un standard ridicat de dotari si confort

COMUNICARE EFICIENTA

Comunicare plina de empatie cu pacientii si intelegere din partea medicului. Comunicare online

Te asteptam cu drag la clinica Ana pentru consultatii de dermatovenerologie si chirugie plastica, estetica si recuperatorie!

Daca doresti o consultatie online pe dermatovenerologie acceseaza formularul de consultatie online de pe site!

Clinica Ana
4.7
Based on 65 reviews
powered by Google
Otilia OlariuOtilia Olariu
09:35 16 Nov 22
In pandemie am apelat la domnul doctor, am primit raspuns si tratament cu toate informatiile de care aveam nevoie. Fiica mea a avut nevoie de ajutorul domnului doctor, ea fiind plecata din tara. Fiul meu a fost tratat in aceasta vara de domnul doctor, pentru eruptii aparute in urma infectarii cu coronavirus. Desi consultatia este online, am fost tratati cu profesionalism, am primit un diagnostic detaliat chiar daca nu ne-am intalnit personal, iar rezultatele au fost uimitoare. Va multumim, Domnule Doctor!
Tudor GrigorasTudor Grigoras
10:01 18 Jul 22
Dupa vizite repetate timp de mai bine de 1 an de zile la 2 doctori dermatologi locali de renume (primul netinand cont ca sunt pacientul sau de 15+ ani de zile si obligandu-ma sa astept saptamani la rand consulturile iar al doilea recomandandu-mi tratamente pentru afectiuni inchipuite) i-am solicitat domnului doctor Ilonca un consult online.Am primit prin email in mai putin de 2 zile un diagnostic complet, explicatii pertinente si raspunsuri la toate intrebarile pe care le-am avut.La finalul tratamentului problema s-a rezolvat si sunt foarte multumit atat de partea profesionala medicala cat si de modul in care am comunicat (eficient, rapid, la obiect).Va multumesc pentru ajutor, domnule doctor si recomand oricui sa apelezi cu incredere la consultul online!
Marius CrăciunMarius Crăciun
19:13 04 May 22
Servicii de calitate!Am avut o problemă pe care am ignorat-o o perioadă. Aceasta s-a agravat și a devenit sâcâitoare, însă în urma unui control și a unui tratament problema a fost eliminată imediat după aplicarea tratamentului.Recomand cu cea mai mare încredere serviciile domnului doctor.
Sabina AntoneseiSabina Antonesei
18:50 01 Mar 22
Superb! După mulți ani în care m-am confruntat cu acneea și mult timp și bani pierduți la mulți medici am avut înțelepciunea de a veni la domnul doctor care m-a ajutat foarte mult. Încă sunt în perioada tratamentului care dă rezultate uimitoare.
Valentina HogeaValentina Hogea
09:34 23 Dec 21
Multumesc din suflet domnului doctor Ilonca pentru promtitudine, profesionalism, incredere si speranta. Desi consultatia a fost online, ceea ce mi-a dat posibilitatea si sansa sa comunic cu dumnealui fara sa ma deplasez, toate datele si informatiile pe care le-am schimbat au fost suficiente cat sa imi dea increderea ca totul este si va fi bine.Acum, totul este bine si pot spune cu certitudine ca am incredere in domnul doctor si recomand cu tarie acest tip de consultatie profesionista, sigura si foarte prompta. Nu trebuie sa locuiesti in Cluj ca sa ai parte de o consultatie profesionista.
js_loader

Marturii

Un profesionist desăvârșit. Multă sănătate!

  Florentina Nastase

  Cel mai bun medic dermatolog întâlnit de mine in aceasta viața !!

   Loredana Boca

   Eu și sotul meu suntem foarte incantați ca l-am cunoscut pe domnul doctor Ilonca. Îl recomandam cu toată sinceritatea ! A dat dovada de profesionalism, promptitudine, multa răbdare... Merita tot respectul ! Va mulțumim, domnule doctor!

    Iulia Satmari

    Un medic de excepție,va mulțumim că ați rezolvat problema fiului meu,Recomand cu încredere!

     Monica Ţunea

     Un om adevarat. Un profesionist desăvârşit.

      Constantin Dragan

      Sfaturi foarte utile! Recomand!

       Lukacs Timea

       Sfaturi folositoare! Mulțumim pentru tot ajutorul acordat!

        Georgiana Miclaus

        Mulțumesc pentru ajutor. Recomand cu încredere !

         Alina Elena

         Un profesionist.......desăvârșit cu mare caracter !!!!!

          Alin Calianu

          Medic de exceptie!

           Mihai Mih

           Va multumesc ! Am primit raspunsul dvs intr-un timp destul de scurt, iar informațiile mi-au fost de ajutor, întru cât, conform sfaturilor dvs urmez un tratament, iar rezultatele sunt vizibil favorabile încă din prima zi.

            Ioana Olariu

            Va multumesc frumos pentru raspunsurile la intrebarile mele. Sunteti un om de nota 10... recomand cu incredere.

             Denisa Alexandra

             Bună ziua! Domnul Doctor Adrian Ilonca mi-a răspuns la întrebările adresate si au fost destule , m-a lămurit in legătura cu afectiunea mea,mi-a dat soluții in vederea vindecării, îl voi recomanda și altor persoane deoarece dă dovadă de înalt profesionalism. Va mulțumesc domnule doctor si va doresc multă sănătate!

              Grigorie Dan

              Bună ziua!Domnul Doctor Adrian Ionica mi-a răspuns imediat la întrebările adresate,mi-a oferit soluții referitoare la afecțiunea mea de acea îl voi recomanda și altor persoane pentru-că dă dovadă de profesionalism. Mulțumesc mult domnule doctor mi-ați fost de un real folos!

               Ion Raicu
               Ion Raicu

               Designation