Acasa>>Intrebari Dermatologie>>Dermatita Periorala

Dermatita Periorala

I: Buna!

Va rog ajutați-ma nu mai știu ce sa fac! Am fost la dermatolog la consultație sa uitat la problema mea și mi-a spus ca e candida.

Mi-a dat tratament candizol 14 zile și crema troxevazin. Am făcut nimic rezultat…

Apoi mi-a zis sa iau fluconazof 50 mg 10 zile. Am făcut tratament însă nici un rezultat. Apoi peste o perioada de timp am dat un frotiu de pe fata candida negativ iar leucocitele puțin mărite.

Apoi am fost la alergolog mi-a zis ca e dermatit medicamentos . Mi-o dat tratament refacrem, vobenzim, lordestin și eficol. Am efectuat tratamentul fără schimbări.

Totul sa început in regiunea nasului înmulțindu-se- pe toată fata git și decolteu. Uneori am mincarimi.

Nustiu deja ce sa mai fac! M-a deranjează foarte mult. Probleme cu pielea niciodată nu am avut pina acum. Anticipat va multumesc!!!

dermatita periorala


R:

Buna ziua,

Aspectul leziunilor este mai degraba de dermatita periorala forma granulomatoasa.
Ar trebui initiat un tratament de cel putin o luna cu Doxiciclina 100 mg 1/zi. Cu protectie fata de candida si cu eubiotice.

Local un tratament cu crema cu Metronidazol 0.75 % (daca nu va irita prea tare) ar trebui sa va ajute. 2 aplicatii pe zi initial la 2 zile apoi 1/zi.

Multa sanatate
Dr.Adrian Ilonca


Intreaba si Tu Medicul Dermatolog

Din aceasi categorie


Dishidroza

Dishidroza I: Buna ziua ! Am fost la un dermatolog in Brasov , i-am aratat ce problema am si mi-a spus ca e Dishidroza. [...]

Alunita

Alunita I: Buna ziua, Am un băiețel în vârstă de 7 ani si din nastere are o alunita care a crescut pe masura ce [...]

Scabie

Scabie I: Am avut sarcina gemelara si la 7 luni mi-a aparut o mancarime la nivelul picioarelor urmata de mici bubite. In cele din [...]

Pata Rosie

Pata Rosie I: Buna ziua am si eu o mica problema. In mijlocul capului putin mai jos de moalele capului am o pata rosie [...]

2017-09-18T09:08:08+03:00septembrie 18, 2017|Intrebari Dermatologie|