Acasa>>Intrebari Dermatologie>>Dermatita Periorala

Dermatita Periorala

I: Buna!

Va rog ajutați-ma nu mai știu ce sa fac! Am fost la dermatolog la consultație sa uitat la problema mea și mi-a spus ca e candida.

Mi-a dat tratament candizol 14 zile și crema troxevazin. Am făcut nimic rezultat…

Apoi mi-a zis sa iau fluconazof 50 mg 10 zile. Am făcut tratament însă nici un rezultat. Apoi peste o perioada de timp am dat un frotiu de pe fata candida negativ iar leucocitele puțin mărite.

Apoi am fost la alergolog mi-a zis ca e dermatit medicamentos . Mi-o dat tratament refacrem, vobenzim, lordestin și eficol. Am efectuat tratamentul fără schimbări.

Totul sa început in regiunea nasului înmulțindu-se- pe toată fata git și decolteu. Uneori am mincarimi.

Nustiu deja ce sa mai fac! M-a deranjează foarte mult. Probleme cu pielea niciodată nu am avut pina acum. Anticipat va multumesc!!!

dermatita periorala


R:

Buna ziua,

Aspectul leziunilor este mai degraba de dermatita periorala forma granulomatoasa.
Ar trebui initiat un tratament de cel putin o luna cu Doxiciclina 100 mg 1/zi. Cu protectie fata de candida si cu eubiotice.

Local un tratament cu crema cu Metronidazol 0.75 % (daca nu va irita prea tare) ar trebui sa va ajute. 2 aplicatii pe zi initial la 2 zile apoi 1/zi.

Multa sanatate
Dr.Adrian Ilonca


Intreaba si Tu Medicul Dermatolog

Din aceasi categorie


Coji pe Frunte

Coji pe Frunte I: Bună ziua! Mi-au aparut niste coji pe frunte, va trimit imagine. Va multumesc! R: Buna ziua, Sunt 2 situatii [...]

Acnee

Acnee I: Am o problema cu acneea ,am 23 de ani si la varsta mea e foarte important felul cum arat . Si de [...]

Arsura

Arsura I: Buna ziua, Acum trei zile m-am ales cu o arsura cu ulei incins. Folosesc spray pentru arsuri oximed. Mi-a aparut ca o [...]

Acnee Adolescenti

Acnee Adolescenti I: As dori sa știu opinia dumneavoastră in tratarea acneei adolescenților. Ce ar trebui sa facem pentru a preveni apariția acesteia dar [...]

Caderea Excesiva a Parului

Caderea Excesiva a Parului I: Am 23 de ani, va deranjez cu o problema intalnita de ceva timp cu caderea excesiva a parului si mancarimi. [...]

2017-09-18T09:08:08+03:00septembrie 18, 2017|Intrebari Dermatologie|