Acasa>>Intrebari Dermatologie>>Puncte Rosii sub Ochi

Puncte Rosii sub Ochi

I: Doua zile la rând am avut o iritație, niste puncte rosii sub ochi sau bubițe, nu știu exact cum sa le numesc.

Astăzi, mi-au trecut aproape de tot, dar au apărut pe obraji, frunte, un pic pe frunte, doar ca pe frunte nu sunt așa roșii bubitele. Eu in general am probleme cu tenul, am pielea grasa, îmi mai apar coșuri, dar așa o iritație nu am mai avut.

Acum cum am aceste bubițe pe obraji, parca am o senzație ușoară de arsura… Folosesc produse de îngrijire de la bioderma și uneori diferite uleiuri: cocos, argan, migdale dulci ( mai ales pentru pielea de sub ochi).

Nu știu ce as putea lua, inca alăptez și ne dorim inca un copil. Sunt excluse tratamentele cu antibiotice sau anticoncepționale.

Ce îmi puteți recomanda? Va mulțumesc frumos.


puncte rosii


R:

Pot fi doua situatii: o dermatita periorbitala sau o dermatita alergica la unul din produsele utilizate local (inclusiv la uleiul de argan sau cel de migdale).

Opriti momentan aplicarea acestor produse si folositi o saptamana Hidrocortizon unguent 2 aplicatii pe zi pe zonele cu iritatie (senzatia de arsura).

Pentru problema cosurilor puteti primi recomandari in cadrul unui consult dermatologic.

Multa sanatate.
Dr.Adrian Ilonca


Intreaba si Tu Medicul Dermatolog

Din aceasi categorie


Granulom Anular

Granulom Anular I: Mă puteți ajuta să-mi spuneți ce e? Am mâncărimi și mi-au ieșit pe mâini, picioare și una pe gât. R: [...]

Iritatie

Iritatie I: O sa să va adaug poze cu o iritatie aparuta initial care produce mancarime si senzatie de cald si cum apare după [...]

Scabie

Scabie I: Am avut sarcina gemelara si la 7 luni mi-a aparut o mancarime la nivelul picioarelor urmata de mici bubite. In cele din [...]

Bubite

Bubite I: Buna ziua, Am 22 de ani si in urma cu cateva luni mi-ai iesit niste bubite in zona barbiei. Am fost la [...]

2017-11-16T19:01:46+03:00noiembrie 16, 2017|Intrebari Dermatologie|

Arata articolul si prietenilor tai!

Go to Top