Usturime si Secretie

I: Daca imi puteti da si mie un sfat, prietena mea a ajuns la dermatolog deoarece la contactul sexual are o usturime si secretie (cu miros).

Medicul i-a recomandat un tratament cu Tergynan Ovule Vaginale.

De 2 zile am si eu o senzatie de usturime si cand urinez si putina secretie, daca imi puteti spune ce tratament as putea urma?

Multumesc frumos, o zi buna

R: Tratmentul recomandat pentru prietena dvs. se adreseaza unei infectii bacteriene, unei infectii cu trichomonas si unei candidoze (o ciuperca).

Manifestarile de la dvs. pot fi date de o uretrita bacteriana sau cu trichomonas.

Puteti sa va faceti un examen sumar de urina cu urocultura – v-a identifica o eventuala infectie bacteriana, o secretie uretrala pentru Chlamydia si Gonoree (trebuie mentionat ca vreti examinarea pentru cele 2 infectii) sau un test 3 in 1 Veneris pentru boli cu transmitere sexuala (se gaseste in farmacii – Sensiblu) pentru Candida, Trichomonas si Gardnerella vaginalis.

Le puteti face pe rand, urocultura si testul 3 in 1 primele si daca rezultatele sunt negative sau problemele persista dupa tratament sa faceti si secretia uretrala pentru Chlamydia si Gonoree.

Tratamentul difera in functie de infectie si se face la recomandarea si pe baza unei retete eliberate de medicul dermatolog.

Pentru mai multe informatii puteti citi articolul meu de pe site la Afectiuni venerologice – Infectiile bacteriene.

Multa sanatate.
Dr. Adrian Ilonca

 

0/5 (0 Reviews)
Categorii