Usturime Penis

I: buna ziua domnul doctor, am sa va prezin situatia asa cum este fara jena.

Am fost la Moldova la iubita mea care is facea niste analize la vagin pentru ca are si o rana in interior si i-au descoperit un virus care trebuie tratat inainte de a face tratamentul pentru rana din interior.

Virusul care il are se numeste ceva de genul „papiloma 16/18”. Dupa ce am revenit in Romania am cautat sa fac si eu analiza asta, dar nu am avut succes la nici un laborator. Intre timp pentru ca medici imi sunt colegi de munca am aflat ca exista un laborator special pentru asta.

Bucurie pe mine i-am sunat dar mi-au raspuns ca pe mine nu ma afecteaza virusul acesta in nici un fel. Poate este adevarat, dar daca iubita mea face tratament pentru el si eu il dau inapoi …. degeaba mai face ea tratament. In concluzie nu am reusit sa rezolv nimic.

Eventual sa iau si eu tratamentul pe care il ia iubita mea? Dar si aici apare o problema ca nu pot sa iau asemenea medicamente dupa ureche cum sar zice ca poate imi creaza alte disfuncti pentru ca eu sunt barbat.

Si mai am o problema , intre timp a inceput o mancarime pe interiorul penisului , pete nu am pe penis. Cand sunt in erectie capul penisului ma doare parca cineva il strange in pumn, cand urinez ma ustura, si ma simt incomod. Iau Clotrimazol Atb 10mg crema antibiotice A+ .

Intrebarea mea este daca pot lua tratamentul pe care il ia iubita mea si ce tratament sa iau pentru mancarimea si usturimea la penis?

R:

Buna ziua,

Tratamentul primit de prietena dvs. consta in 3 medicamente imunostimulatoare pentru imunitatea antivirala. Insa acestea sunt adjuvante in tratamentul infectiilor cu Hpv. Nu vor vindeca infectia.

Posibil insa ca sistemul imunitar la un moment dat sa distruga virusul (ani de zile). Ca si tratament Isoprinosinul 500 mg capsule va poate ajuta.

Pentru problema cu penisul ar fi indicat sa va faceti o secretie uretrala.

Daca doriti sa va recomand un tratament tintit pentru o posibila uretrita bacteriana puteti apela la serviciul de consultanta online.

Multa sanatate,
Dr. Adrian Ilonca

Categorii