Mancarime la Veregen

I: Buna ziua,

Vin si eu cu o problema mai maricica .. am apelat la Dvs deoarecece am trecut prin mana a doi medici dermatologi ..renumiti as putea spune din oras la mine …care nu au facut altceva decat sa ma puan sa iau medicamente care le aveau ei in farmaciile lor proprii.

Am decis sa nu renut si sa caut singur un remediu pt problema mea . Am negi genitali pe suprafata pubiana muntele venus si pe, penis.

Primul Doctor mi a prescris Condilyne si niste pastile pt imunitate isoprinosine daca nu gresesc ..nu a facut decat sa cada negul si sa apara altu langa ..

Mi-a recomandat cineva pe un docotor foarte bun stintific , rector si asa mai departe , care mi a prescris podofilina.

Am folosit 2 luni in care dupa o saptamana imi apareau iarasi si tot asa. La un moment dat mi-a zis ca sunt vindecat, iar dupa 3 zile mi-au aparut iarasi.

I-am explicat ce sa intamplat si mi-a zis sa folosesc condilyne. Am cautat pe intrnet am mai intrebat doctori si am dat de alt doctor care este ginecolog. Mi-a recomandat sa folosesc veregen.

Zis si facut am fost la faramacie am luat 2 tuburi si am inceput ..

Intrebarea mea pentru dvs este asa:

Pe prospect scrie ca daca apar iritatii umflaturi pe piele nu are nimic sa continuii. Exact asa mi-a aparut ca la prospect dar numai ca …dupa 2 pe langa umflaturi si iritatii mici arsuri si mancarimi.

Imi cade coaja depe pielea afectata si elimina un lichid acum nu stiu ce as putea face ca ma mananca ingrozitor.

Am intrerupt 1 zi tratamentul, dupa care am aplicat crema doar o data pe zi.

Acum as vrea daca imi puteti oferii niste informatii, mai multe decat apare pe prospect v-as ramane recunoscator foarte mult.

O zi buna.

 

R:

Buna ziua,

Iritatia si mancarimea la Veregen sunt foarte frecvent descrise ca si efecte secundare.

Ce puteti face pentru a putea continua tratamentul este sa aplicati momentan o lotiune cicatrizanta, Cicalfate lotiune postact, ar fi cea mai ok, daca nu si crema, pe zonele iritate. Cateva zile (3-5 zile) pana se linisteste zona. 2 aplicatii pe zi.

Puteti relua apoi tratamentul cu Veregen 3 aplicatii pe zi, initial tot la 2 zile. De obicei dupa primele 2 saptamani iritatia nu mai este asa puternica si veti putea ajunge la aplicarea zilnica. Daca reapare iritatia reluati indicatia cu Cicalfate de mai sus.

Aplicati doar pe leziuni.

Tratamentul poate dura si 4 luni dar are cele mai mici rate de recidive dintre tratamentele anti condiloame. Pentru o disparitie mai rapida puteti asocia si crioterapia leziunilor in cadrul unui cabinet dermatologic.

Multa sanatate.
Dr. Adrian Ilonca

 

Categorii