Politica de Confidențialitate

Proiectul dermaonline.ro este dezvoltat și administrat de către ILONCA ADRIAN GHEORGHE MEDIC SPECIALIST DERMATOVENEROLOGIE P.F.A. având sediul în Cluj-Napoca, str. Mehedinți nr.1-3, C.I.F. 33750831.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi atunci când vizităm alte site-uri, așa că înțelegem cât de importantă este viața ta privată. Acest document prezintă tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm atunci când utilizezi dermaonline.ro precum și măsurile luate pentru a proteja informațiile tale.

Am luat măsuri în temeiul Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) pentru a te asigura că orice informație pe care ne-o oferi este în siguranță, văzută doar de persoanele care au nevoie să o vadă și sub controlul tău.

Citind politica de confidențialitate poți afla exact de ce informații avem nevoie, ce se întâmplă cu ea, cine o va vedea și cum o păstrăm în siguranță. Pentru orice nelămurire, vei putea oricând să ne contactezi.

Menținem cele mai înalte standarde de onestitate și corectitudine cu tot ceea ce scriem pentru acest site web și vom aplica exact aceleași standarde atunci când ne ocupăm de informațiile pe care ni le încredințezi.

Date cu caracter personal

Dermaonline.ro poate colecta și utiliza datele tale personale în următoarele scopuri:

 • Pentru a rula și a opera site-ul nostru.
 • Pentru a afișa corect conținutul site-ului.
 • Îmbunătățirea serviciului clienți.
 • Pentru a ne ajuta să răspundem mai eficient solicitărilor și nevoilor de asistență pentru clienți.
 • Pentru a personaliza experiența utilizatorului.
 • Să înțelegem modul în care utilizatorii noștri, ca grup, utilizează serviciile și resursele furnizate pe site-ul nostru.
 • Îmbunătățirea site-ului nostru.
 • Îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre.
 • Pentru a rula o promoție, un concurs, un sondaj sau alte caracteristici ale site-ului.
 • Pentru a-ți trimite informații pe care ai acceptat să le primești despre subiectele care credem că te vor interesa.
 • Pentru a-ți trimite e-mailuri periodice, care pot include buletine informative electronice și/sau serii de e-mailuri autoresponder.
 • Să răspundem cererilor, întrebărilor și/sau altor solicitări.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Dermaonline.ro colectează date cu caracter personal (informații care te pot identifica cum sunt numele, adresa de e-mail, etc.) de la vizitatorii site-ului numai pe bază de voluntariat.

Datele personale și informațiile sunt colectate exclusiv pentru a presta serviciile oferite prin intermediul dermaonline.ro și care au fost solicitate de tine:

 • Când ne contactezi din orice motiv, utilizând unul dintre formularele noastre de contact: Contact, Programări Consultații, Consultanță Online sau Întreabă Medicul ești de acord să ne oferi numele și adresa de e-mail și după caz localitatea, vârsta, nr.telefon și alte informații specifice despre sănătate, pentru a putea beneficia de serviciile noastre.
 • Imediat ce corespondența noastră s-a terminat, ștergem toate datele cu caracter personal. Nu le păstrăm sau folosim în alt mod decât dacă ți-ai dat acordul în prealabil.
 • In cazul serviciului Intreabă Medicul unele dintre mesaje, adică întrebarea împreună cu răspunsul aferent, le postăm pe site, însă fără datele tale personale (nume, localitate, e-mail) a.î. să nu poată fi identificată persoana care a trimis întrebarea.
 • Fotografiile pe care le incluzi însă, împreună cu detaliile prezentate în textul tău, te pot identifica personal. Nu trebuie să completezi aceste informații sau să trimiți fotografii dacă nu dorești. Dacă faci acest lucru, informațiile și fotografiile vor apărea pe website-ul nostru în secțiunea Intreabă Medicul.
 • Aceste intrebări, împreună cu răspunsul corespunzător, rămân pe site atâta timp cât dorești tu să rămână. Dacă preferi să ca întrebarea ta să fie ștearsă, trebuie doar să ne contactezi.
 • În momentul în care plătești pentru serviciul Consultanță Online, vom colecta numele, adresa de e-mail, adresa de facturare și numărul cardului tău de credit.
 • Acest site îți permite să partajezi conținut cu prietenii și adepții tăi pe diferite platforme de social media. Mai jos sunt linkuri către politicile de confidențialitate ale: Facebook, Twitter, WhatsApp, Google+
 • Dacă încarci imagini pe site-ul web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.
 • Adresa IP a vizitatorilor, codul de utilizator al utilizatorilor conectați și numele de utilizator al tentativelor de conectare sunt înregistrate condiționat, pentru a verifica dacă există activități rău intenționate și pentru a proteja site-ul de anumite tipuri de atacuri. Exemple de condiții când se înregistrează sunt încercările de conectare, solicitările de deconectare, solicitările de adrese URL suspecte, modificările aduse conținutului site-ului și actualizările parolei.
 • Aceste informații sunt păstrate timp de 14 zile.
 • Dermaonline.ro poate conține legături web sau trimiteri către alte portaluri/site-uri web care ar putea fi de interes pentru tine. Cu toate acestea, odată ce le-ai folosit pentru a părăsi site-ul nostru, nu avem niciun control asupra acelui site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizezi în timp ce vizitezi astfel de site-uri. Aceste site-uri nu sunt guvernate de această politică de confidențialitate. Înainte de a continua să le utilizezi, fi precaut revizuind politica de confidențialitate a site-ului în cauză.

Poți refuza în orice moment să furnizezi date cu caracter personal și să vizitezi site-ul nostru anonim. Cu toate acestea, acest lucru te poate împiedica să iei parte la anumite activități legate de site.

Dacă vom face schimbări semnificative în colectarea datelor cu caracter personal, te vom informa prin plasarea unui anunț pe site-ul nostru. Vom folosi informațiile personale primite de la tine numai în scopuri interne și nu le vom vinde sau furniza terților.


Cu cine partajăm datele tale

Nu vom partaja niciodată informațiile tale cu caracter personal nimănui, pentru uz comercial sau pentru alte scopuri. Acestea vor fi utilizate numai pentru scopul pentru care ni le-ai furnizat pe acest site web.

Uneori, însă, din motive specifice, trebuie să partajăm informațiile cu altcineva.

Ne asigurăm însă că folosim numai persoane și companii cunoscute și de încredere. De asemenea, am fost atenți ca aceștia să respecte, de asemenea, Regulamentul General privind Protecția Datelor, așa că avem încredere că îți vor păstra în siguranță datele.

Companiile care vă pot deține informațiile sunt:

 • Când soliciți prin intermediul website-ului o programare pentru consultație, vom partaja datele tale de contact, nume si nr. telefon, cu clinica aleasă de tine: Centrul Medical Promedis, Clinica Medicover, Clinica Medispa, Centrul Medical Transilvania, Clinica Cardiomed, Clinica D6.
 • Când folosești serviciul “Consultanță Online” Netopia SRL serviciul folosit de noi pentru procesarea plăților, iți va procesa plata cu cardul si inregistrează datele necesare acestei operațiuni. Pentru mai multe detalii citește: Politica de confidențialitate Netopia.
 • Acest site este scanat pentru potențialele malware și vulnerabilități de către site-ul Sucuri. Nu trimitem informații personale la Sucuri; cu toate acestea, Sucuri ar putea găsi informații personale publicate (cum ar fi în comentarii) în timpul scanării lor. Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești: Politica de confidențialitate Sucuri.
 • Acest site face parte dintr-o rețea de site-uri care protejează împotriva atacurilor de forță brute distribuite. Pentru a activa această protecție, adresa IP a vizitatorilor care încearcă să se conecteze la site este partajată cu un serviciu furnizat de ithemes.com. Pentru detalii citește: Politica de confidențialitate IThemes.

Drepturile tale

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) a fost introdus în mod special pentru a proteja datele persoanelor fizice. Conform acestuia ai dreptul ca oricând să soliciți accesul, restricționarea, rectificarea, sau ștergerea datelor personale și să îți retragi acordul exprimat. Pentru asta trebuie să ne contactezi folosind formularul de contact sau pe adresa de email: [email protected] De asemenea ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Dacă crezi că informațiile tale cu caracter personal nu sunt utilizate corect ai dreptul de