Despre Dr. Adrian Ilonca

Medic specialist dermatovenerologie Cluj

Dr. Adrian Ilonca | Clinica ANA | Dermatologie Cluj

STUDII MEDICALE

După ce am absolvit facultatea de medicină la Cluj🎓, am urmat o carieră de 11 ani în promovarea de medicamente în companii farmaceutice💊. Un domeniu în care am intrat într-o perioadă în care, dacă nu aveai un sprijin financiar din familie pentru a putea face un rezidențiat, era practic imposibil să te întreții și, mai ales, să întreții o familie👨‍👩‍👧‍👦.

A venit un moment însă, în care dorința de a face medicină🩺, de a ajuta oamenii în suferință💔, motivul pentru care mi-am ales această profesie, a fost mai puternică decât mirajul realizării financiare pe care mi-l oferea un job de director zonal într-o multinațională farmaceutică💰.

Așa că am început să învăț din nou medicina📚. Nu mi-a fost ușor după atâția ani, dar am învățat suficient de bine, astfel încât atunci când am dat examenul de rezidențiat în 2011, punctajul pe care l-am obținut îmi permitea să aleg oricare din specialitățile medicale scoase la concurs🌟.

Am ales dermatologia din mai multe motive, dar cel mai important a fost acela că știam că o să îmi placă! 😍

Îmi place dermatologia pentru că e specialitatea cu cele mai multe boli din medicină, câteva mii, deci nici o șansă să te plictisești 🤓. Tot timpul vor fi cazuri noi, interesante care îmi vor solicita cunoștințele și mă vor stimula să vreau să știu mai multe 🧠.

Un alt motiv a fost acela că în dermatologie poți să faci multe, de la chirurgia dermatologică 🔪 până la dermatocosmetică 💄 și bineînțeles cea mai frumoasă parte a dermatologiei, dermatoscopia, examinarea prin care dintr-o privire poți salva viața unui pacient ❤️🔍.

Am urmat rezidențiatul în Clinica de dermatologie din Cluj, 4 ani în care am urmat sfaturile medicilor de prestigiu din clinică care mi-au fost mentori și îndrumători, medici care îmi spuneau tot timpul:

                 "Ai un caz nou? Citește despre el, învață tot ce trebuie despre boala respectivă, învață din cele mai noi tratate, află ultimele noutăți!" 📖🔍

Mi-am petrecut o grămadă de timp în ambulatoriul clinicii, chiar și când nu aveam program acolo, din dorința de a vedea cazuri noi, de a discuta diagnosticele care se puneau și de a afla tratamente noi și eficiente. 💡👩‍⚕️📚

Am devenit medic specialist la finalul anului 2015, iar din 2016 am început să lucrez în privat în mai multe clinici din Cluj.🩺✨

Lucrez la ora actuală în:

  • Clinica ANA 🌿
  • Centrul Medical Promedis 🌐
  • Clinica Cardiomed ❤️
  • Clinica D6 🏥

Colaborarea cu mai multe centre medicale mi-a permis, pe lângă dermatologia clasică, să abordez atât domeniul chirurgiei dermatologice🔪, cât și al dermatocosmeticii💄, al medicinei estetice💉 și al terapiilor laser⚡.

De ce in atât de multe locuri? 🤔

Dermatologia este o specialitate „vizuală”👁️, cu cât vezi mai mulți pacienți, cu atât te întâlnești cu mai multe afecțiuni, ești pus în fața unor provocări diverse și astfel acumulezi mai multă experiență și devii un medic mai bine pregătit, mai experimentat, mai bun 🌟.

Pentru mine, a fi medic dermatolog va fi mereu o continuă provocare, aceea de a oferi pacienților mei un diagnostic cât mai corect și un tratament cât mai modern și mai eficient!

Te așteptăm cu drag la Clinica ANA pentru consultații de dermatovenerologie Cluj și chirurgie plastică, estetică și recuperatorie! 💆‍♀️🩺❤️👨‍⚕️🌸

Dacă dorești o consultație online pe dermatovenerologie la dl. dr. Adrian Ilonca, accesează formularul de consultație online de pe site! 💻🩺🔍🌐

0/5 (0 Reviews)