>>>>Tratamentul cu Dermapen

Tratamentul cu Dermapen

Tratamentul cu dermapen te ajuta sa-ti repari suprafata pielii. Afla cum functioneaza si cand sa apelezi la acest tratament.


tratament cu dermapen

Tratamentul cu dermapen foloseste un dispozitiv, Dermapen 3, bazat pe tehnologia cu Microace Multiple Vertical Oscilante (AOVN – Automatic Occilating Vertical Needling), care prin deplasarea pe suprafata pielii stimuleaza productia naturala de colagen si realizeaza canale fine in piele.

Aceste canale permit patrunderea cu pana la 80% mai mult a substantelor nutritive care stimuleaza productia de fibroblasti in straturile profunde ale pielii îmbunatatind procesul de reparere si refacere a suprafetei pielii.

Cum functioneaza tratamentul cu dermapen?Acest sistem de tratament inovator stimuleaza vindecarea fara cicatrice si creste productia de fibre normale de colagen, similar tratamentului fractional laser, dar fara efectele secundare, fara perioada de recuperare si la costuri mai reduse.

S-a dovedit de asemenea mult mai eficient decat majoritatea procedurilor de microdermoabraziune si peelingurilor chimice.

Dermapen asigura patrunderea substantelor active în profunzimea pielii si împreuna cu stimularea productiei de colagen nou si eliberarea de factori de crestere contribuie la repararea tesuturilor afectate si regenerarea tegumentului.

Cand poti apela la tratamentul cu dermapen?

Desi rezultate se vad de la primul tratament, se recomanda mai multe tratamente, in medie intre 4 si 8 sedinte cu un interval de 4-6 saptamani intre sedinte.

Frecventa si numarul sedintelor difera de la un pacient la altul.

Dermapen poate fi utilizat in:

  • Tratamentul cicatricilor (acnee, chirugicale)

  • Rejuvenare faciala

  • Riduri fine

  • Pori mariti

  • Vergeturi

  • Alopecie

  • Riduri de expresie in jurul buzelor

  • Intinderea si reintinerirea pielii


Tratamentul cu Dermapen se face de catre personal medical specializat, sub anestezie locala cu crema anestezica si permite reluarea rapida a activitatii dupa tratament. Informatii suplimentare puteti accesa si pe site-ul: DermapenWorld.

Articole recente

Categorii

Sper ca informatiile ti-au fost utile!

Iti astept intrebarile pe site, iar daca doresti un sfat si un tratament adecvat te astept cu drag la o consultatie intr-una din clinicile unde lucrez.

Dr. Adrian Ilonca


SOLICITA O PROGRAMARE

CONSULTANTA ONLINE

Citeste si articolele

Tratamentul cu Dermapen

Tratamentul cu Dermapen Tratamentul cu dermapen te ajuta sa-ti repari suprafata pielii. Afla cum functioneaza si cand sa apelezi la acest tratament. Tratamentul cu dermapen foloseste un dispozitiv, Dermapen 3, bazat pe tehnologia cu [...]


Raspunsuri date cititorilor

Par Negru pe Fata

Par Negru pe Fata I: In ultimul an parul de pe fata mea a luat-o complet RAZNA! De la un puf blondut si insesizabil pe care de altfel toate femeile il au, a inceput [...]

Par pe fata

Par pe Fata I: Am o problema foarte importanta. Parul de pe fata a inceput sa creasca intr-un ritm alert, iar in zona barbiei au inceput sa-mi creasca fire de par negre exact ca [...]

Hiperhidroza

Hiperhidroza I: Buna dimineata. De câteva luni ma confrunt cu o problema: transpir excesiv in cap doar cand depun un pic de efort chiar dacă este foarte frig ... Pana acum cateva luni transpiram [...]

2018-07-03T17:17:13+00:00martie 7, 2018|Dermatoestetica|